Hoe werkt het, een eigen App?U ontvangt van Horeca-Apps.nl een link met uw persoonlijke inlogcodes naar uw beheeromgeving. Volgens de handleiding kunt u stapsgewijs invulling gaan geven aan uw Horeca-App. Deze staat vol tips om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

De beheeromgeving is als het ware een barbiepop die u zelf naar eigen wens kunt aankleden en opmaken. Na het invullen van de teksten op de welkom-pagina, het uploaden van sfeerbeelden en uw logo, kunt u het menu gaan vullen met uw algemene informatie, aanvullende diensten en natuurlijk het belangrijkste, uw bestel-module inrichten!

Tijdens de inrichting kunt u eenvoudig gebruik maken van de 'inricht-app'. Met deze nieuwe handige tool ziet u direct hoe uw app en bestel-module er online uit komt te zien!

Nu kunnen we uw gepersonaliseerde App gaan aanmelden. U kiest uw eigen naam en levert ons de omschrijving, zoektermen en icoon aan. Wij zullen alles voor u nalopen en indien nodig voorzien van support of advies. 

Achter de schermen dienen wij nog enkele handelingen te verrichten en dan versturen we alle gegevens naar de Stores. Plaatsing in de Google PlayStore duurt gemiddeld 1-2 weken en plaatsing in de AppStore 2 - 3 weken. 
Inrichting uitbesteden

U kunt de inrichting van uw App ook (deels) laten verzorgen door ons.
Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een voorstel op maat voor u. Hiervoor kunt u contact opnemen via info@horeca-apps.nl

Horeca-Apps.nl beschikt over een bibliotheek met diverse onderwerpen aan Stockfoto's die continu aangevuld worden. Voorbeelden hiervan ziet u in de demonstatie-App van Horeca-Apps. Desgewenst zoeken wij speciaal voor uw branche geschikte Stockfoto's.


Tegenwoordig bestelt iedereen steeds sneller en gemakkelijker alles online. Zo ook snacks, lunch en eten.

Uw klanten eenvoudig en voordelig eten laten bestellen met uw eigen app? De bestel app van Horeca-apps.nl maakt dit mogelijk. Uw klanten kunnen direct via uw eigen app eten bestellen. De bestelling komt direct bij u binnen waarna u deze kunt bezorgen of laten afhalen. Dat is voordeliger voor u en makkelijker voor uw klanten.