Disclaimer

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Ondanks de constante zorg en aandacht die Horeca-Apps.nl, onderdeel van Recreatie-Apps.nl BV, aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Recreatie-Apps.nl BV kan niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Recreatie-Apps.nl BV behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site regelmatig aan te vullen of te wijzigen zonder enige kennisgeving.

Intellectueel eigendom
Deze website met alle onderdelen daarvan, zoals beelden, logo en teksten zijn eigendom van Recreatie-Apps.nl BV. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Recreatie-Apps.nl BV. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.


Tegenwoordig bestelt iedereen steeds sneller en gemakkelijker alles online. Zo ook snacks, lunch en eten.

Uw klanten eenvoudig en voordelig eten laten bestellen met uw eigen app? De bestel app van Horeca-apps.nl maakt dit mogelijk. Uw klanten kunnen direct via uw eigen app eten bestellen. De bestelling komt direct bij u binnen waarna u deze kunt bezorgen of laten afhalen. Dat is voordeliger voor u en makkelijker voor uw klanten.