Wie zijn wij

Vanuit meer dan 25 ervaring in de recreatiebranche is Horeca Apps ontstaan. Eenvoudig communiceren met de gasten, maar ook gasten vooraf via de app bestellingen voor broodjes en menu’s kunnen laten verzorgen. Al jaren exploiteren wij succesvol recreatieapps.

Vanuit vragen van horecazaken is het product verder ontwikkeld en zijn we ook gestart met Horeca Apps. Aandacht voor uw bestaande klanten, ze eenvoudig en snel kunnen laten bestellen en betalen via de app. Door de app slim in te zetten kan hij ook dienen als marketinginstrument door het sturen van aanbiedingen en korte berichten via de app.

Horeca Apps is onderdeel van gevestigde bedrijven zoals AICN BV  , Prosuco BV en 3w Media BV, waarbij software, websites, webshops en online en offline marketing geheel in eigen beheer wordt uitgevoerd.


Tegenwoordig bestelt iedereen steeds sneller en gemakkelijker alles online. Zo ook snacks, lunch en eten.

Uw klanten eenvoudig en voordelig eten laten bestellen met uw eigen app? De bestel app van Horeca-apps.nl maakt dit mogelijk. Uw klanten kunnen direct via uw eigen app eten bestellen. De bestelling komt direct bij u binnen waarna u deze kunt bezorgen of laten afhalen. Dat is voordeliger voor u en makkelijker voor uw klanten.